U, de petitionaris
26219104 980087938823486 1061172596117973519 n

Narcisme nader bekeken voor slachtoffers

2.425 ondertekeningen

Slachtoffers van narcisme worden door instanties in het nauw gedreven. Vaak krijgen zij te horen dat ze in een 'vechtscheiding' zitten, terwijl ze met de kinderen in de knel zitten.

Bij genoeg animo, leggen we deze petitie voor aan Kamerleden en instanties voor herkenning slachtoffers!

Petitie

Wij

Slachtoffers van narcisme, coaches, advocaten en ieder ander die betrokken is bij narcisme.

 

constateren

  • Voor hulpverleners zou het uitsluiten of constateren van narcisme een goed begin om gerichter de cliĆ«nt beter te begeleiden.

  • Hetzelfde geldt voor advocaten en rechters die te vaak denken dat het om een 'vechtscheiding' gaat, terwijl de gezonde partner in de knel zit en niet kan ontsnappen aan de grillen van een narcist.

  • Scholen kunnen mentale en fysieke mishandeling van kinderen beter herkennen, begeleiden en voorkomen als ze van deze persoonlijkheidsstoornis weten.

  • Slachtoffers van narcisme kunnen ondersteuning krijgen via betere trajecten

  • Slachtoffers kunnen trainingen krijgen zodat zij niet zo snel meer in een destructieve relatie meer gaan stappen.

  • Hulpverleners weten beter hoe te handelen want vaak krijgen slachtoffers posttraumatische stressstoornis als kenmerk zonder erkenning als slachtoffer van een narcist.

 

en verzoeken

betere herkenning en erkenning van narcisme in de hulpverlening, rechtspraak en onderwijs.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
01-01-2021 
Petitionaris:
Carin van Tol  
Organisatie:
Calido Coaching 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Ondertekenden

Zodra u deze petitie heeft getekend heb ik een verzoek aan u. Wilt u deze petitie zoveel mogelijk aanbieden, het zij via Facebook, Twitter, LinkedIn, hoe meer mensen van deze petitie op de hoogte zijn, hoe meer handtekeningen er worden verzameld en kunnen worden overgedragen aan het Tweede Kamer, maar ook aan alle hulpverleners die vaak nog steeds denken dat wij in een vechtscheiding zitten, terwijl wij gezonde ouders hierdoor in de knel komen te zitten met de juiste hulpverlening. Warme groet, Carin van Tol .

15-09-2019

U wilt een betere wereld?

Wilt u een betere wereld? Teken dan deze petitie. Bij meer dan 10 duizend handtekeningen, kunnen wij pas iets betekenen. Kent u mensen, vrienden of bekenden, deel deze petitie met hen. Hoe meer handtekeningen, hoe krachtiger de overdracht is. .

27-04-2018