You, the petitioner
26219104 980087938823486 1061172596117973519 n

Narcisme nader bekeken voor slachtoffers

1,930 signatures

Slachtoffers van narcisme worden door instanties in het nauw gedreven. Vaak krijgen zij te horen dat ze in een 'vechtscheiding' zitten, terwijl ze met de kinderen in de knel zitten.

Bij genoeg animo, leggen we deze petitie voor aan Kamerleden en instanties voor herkenning slachtoffers!

Petition

We

Slachtoffers van narcisme, coaches, advocaten en ieder ander die betrokken is bij narcisme.

 

observe

  • Voor hulpverleners zou het uitsluiten of constateren van narcisme een goed begin om gerichter de cliĆ«nt beter te begeleiden.

  • Hetzelfde geldt voor advocaten en rechters die te vaak denken dat het om een 'vechtscheiding' gaat, terwijl de gezonde partner in de knel zit en niet kan ontsnappen aan de grillen van een narcist.

  • Scholen kunnen mentale en fysieke mishandeling van kinderen beter herkennen, begeleiden en voorkomen als ze van deze persoonlijkheidsstoornis weten.

  • Slachtoffers van narcisme kunnen ondersteuning krijgen via betere trajecten

  • Slachtoffers kunnen trainingen krijgen zodat zij niet zo snel meer in een destructieve relatie meer gaan stappen.

  • Hulpverleners weten beter hoe te handelen want vaak krijgen slachtoffers posttraumatische stressstoornis als kenmerk zonder erkenning als slachtoffer van een narcist.

 

and request

betere herkenning en erkenning van narcisme in de hulpverlening, rechtspraak en onderwijs.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2018-04-12 
Lead petitioner:
--  
Website:

History

Signatures

Updates

Facebook

Wilt u een betere wereld? Teken dan deze petitie. Ik ben ook te vinden op Facebook, onder mijn eigen naam Carin van Tol. Door de vele vragen die ik nog steeds krijg, ook ik heb in een vechtscheiding gezeten maar ook verschillende narcistische partners op mijn pad gehad, van openlijke tot verborgen partners. Wilt u samen iets gaan betekenen, durf te spreken, laat uw stem horen!!

Alvast bedankt. Mvg, Carin van Tol .

2018-04-27