U, de petitionaris
26219104 980087938823486 1061172596117973519 n

Narcisme nader bekeken voor slachtoffers

1.705 ondertekeningen

Slachtoffers van narcisme worden door instanties in het nauw gedreven. Vaak krijgen zij te horen dat ze in een 'vechtscheiding' zitten, terwijl ze met de kinderen in de knel zitten.

Bij genoeg animo, leggen we deze petitie voor aan Kamerleden en instanties voor herkenning slachtoffers!

Petitie

Wij

Slachtoffers van narcisme, coaches, advocaten en ieder ander die betrokken is bij narcisme.

 

constateren

  • Voor hulpverleners zou het uitsluiten of constateren van narcisme een goed begin om gerichter de cliĆ«nt beter te begeleiden.

  • Hetzelfde geldt voor advocaten en rechters die te vaak denken dat het om een 'vechtscheiding' gaat, terwijl de gezonde partner in de knel zit en niet kan ontsnappen aan de grillen van een narcist.

  • Scholen kunnen mentale en fysieke mishandeling van kinderen beter herkennen, begeleiden en voorkomen als ze van deze persoonlijkheidsstoornis weten.

  • Slachtoffers van narcisme kunnen ondersteuning krijgen via betere trajecten

  • Slachtoffers kunnen trainingen krijgen zodat zij niet zo snel meer in een destructieve relatie meer gaan stappen.

  • Hulpverleners weten beter hoe te handelen want vaak krijgen slachtoffers posttraumatische stressstoornis als kenmerk zonder erkenning als slachtoffer van een narcist.

 

en verzoeken

betere herkenning en erkenning van narcisme in de hulpverlening, rechtspraak en onderwijs.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
12-04-2018 
Petitionaris:
Carin van Tol 
Organisatie:
PMH 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Facebook

Lieve mensen die getekend hebben, u kunt mij volgen op Facebook onder mijn eigen naam Carin van Tol. De petitie is inmiddels uitgeprint en zal week 18 verder uitgewerkt gaan worden, volgende week gaan wel al hulpverleners een brief in ontvangst nemen waarin een aantal belangrijke punten in vermeld staan, die brief kunt u vanaf volgende week ook op mijn tijdlijn lezen.

+Lees meer...

Het balletje zal ermee gerold gaan worden aangezien ik over een NIFP test begin, wat dit allemaal inhoudt, kunt u volgen op Facebook. Voor nu Bedankt voor het vertrouwen in mij en op naar een betere toekomst !! Warme Groet, Carin van Tol

27-04-2018